Антон Хекимян , кандидат за кмет на София от ГЕРБ-СДС, разказа

...
Антон Хекимян , кандидат за кмет на София от ГЕРБ-СДС, разказа
Коментари Харесай

Антон Хекимян разкри какви са отношенията му с Бойко Борисов

Антон Хекимян , претендент за кмет на София от ГЕРБ-СДС, описа в утринния блок на Българска национална телевизия по какъв начин и за какво се е съгласил да одобри да бъде претендент за кмет на столицата. 

Той поясни в първото си изявление пред медия, че всичко, което се случва и се е случило не е било като сюжет за филм, както всички си мислят.

Хекимян заяви, че ще работи изцяло свободно и е изцяло уверен в това, което прави, тъй като от 20 години живее с проблемите на София.

„ Аз нямам от какво да се тормозя. Целият ми път е обществен. Всякакви внушения за нещо, което се е случило зад завесите, желая да ги спра “, съобщи той.

Антон Хекимян сподели, че знае множеството мнения и обиди към него откакто е станало ясно, че ще бъде претендент за кмет на София. „ Смущаваме, че журналисти нападат публицисти. Вбесяваме това “, добави той и изясни, че нито на него някой му е говорил в слушалката, нито в Нова телевизия някой го е правил.

На обвиняванията в общественото пространство, че е бил „ къртица “ в Би Ти Ви, той отговори по този начин: „ Тази дума е обидна освен за сътрудниците в Би Ти Ви, които са едни от най-качествените публицисти. Тази дума е засегнатост за цялата журналистическа колегия. Защото аз, както и всеки един сътрудник в Би Ти Ви може да удостовери, че съм работил професионално, спазвайки всички журналистически стандарти по своя път “.

„ Получих позвъняване от Бойко Борисов. В това позвъняване разбрах каква е задачата, разбрах какво е предлагането, след което имахме среща, говорихме с него. Пожелах да имам задоволително време да обмисля. Междувременно се срещнах и попитах за всички елементи, които ще съпътстват една сходна кандидатура. От това какъв ще е екипът, с който ще работя, какви задължения ще би трябвало да поемам “, разясни той.

Хекимян описа още, че  срещите му с Бойко Борисов са били професионални и толкоз . По думите му, такива има намерение да бъдат и отсега нататък.  По думите му, той е може би дори е индивидът, който е показвал най-вече карикатури на водача на ГЕРБ.

На въпрос дали е запаса, Антон Хекимян обясни, че не счита, че по този начин и не счита, че е използван по никакъв метод.

„ Не мога да съм главата на Бойко Борисов “, само че всички знаят, че близостта ми с жителите, свободното ми отношение, е нещо, което желаят на всички места, и в София в това число “, сподели той.
Като за край, Хекимян съобщи, че софиянци би трябвало да чуят всичките хрумвания.

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР